Vi är snart 100 medlemmar i SpinndiscFK

Se upp alla ni som inte är medlemmar än! Klubben är väldigt nära hundra medlemmar nu och styrelsen har beslutat att den som registrerar sig och betalar in medlemsavgiften och blir den hundrade medlemmen, kommer att få ett hemligt pris värt minst lika mycket som medlemskapet. Utöver detta pris kommer vi även att lotta ut ett pris till de som registrerar sig som medlem från 1 Juni till 1 Juli så även om du inte blir den hundrade medlemmen har du chans att vinna något. Det finns inget bra argument att inte vara med i klubben, vi hittar ständigt på massa roliga saker och du får många rabatter i olika discgolfaffärer och sportaffärer i Malmö och Lund! Medlem blir du enkelt på vår hemsida Spinndiscfk.se.

//Styrelsen