WGE - Tjejer Jagar Kedjor

WGE - Tjejer Jagar Kedjor

SPINNDISC FK PRESENTERAR

Välkommen till Women´s Global Event i Eslöv, Skåne! Är du tjej och spelar discgolf? Då har du kommit rätt! Eller vänta, är du tjej och spelar discgolf och vill tävla mot andra tjejer? Då har du kommit HELT RÄTT! Du kanske har tävlat innan eller aldrig ens övervägt att tävla. Oavsett din nivå så är denna dag är till för dig och din kärlek till att se plasten flyga!

WGE är en tävling som PDGA anordnar för kvinnor över hela världen! Syftet med WGE är att lyfta fram kvinnorna i sporten, få in fler och visa hur kul det är att spela och tävla. Alla som identifierer sig som kvinnor eller icke-binära är välkomna! Förra året deltog 3384 kvinnor i 99 olika länder, men ingen i Sverige. Det ska vi ändra på! För första gången någonsin i Sverige så arrangerar vi nu en WGE-only-tävling. Kom och JAGA KEDJOR med oss i Eslöv, Lördagen den 6 Augusti!

Så, hur går det till? Alla tävlar i sina individuella tävlingar under samma helg, över HELA VÄRLDEN.(Stanna upp och ta in det, hur COOLT? Okej, vi går vidare.) Under tävlingen får du en poäng baserat på ratingen under rundan. Det är med den poängen du sen tävlar mot restan av världen. Under WGE så erbjuds alla 23 Dam-divisioner! Eftersom vi tävlar mot alla så spelar det ingen roll om du är ensam i din divison på Tjejer Jagar Kedjor, det kommer finnas andra tjejer i samma divison på andra platser i världen! Kanske i Chile, Holland eller Danmark 💃🏼🌎🥏

Mer info hittar du på vårt tävlingens facebooksida:

WGE - Kejer Jagar Kedjor

🔥 ANMÄLAN ÖPPNAR INOM KORT 🔥