SM 2019 Pargolf Bulltofta

resultat

Länk för resultat på tävlingen på spinndiscgolf

Bilder på prispallarna

damer herrar juniorer

SVT Play liverapportering

Spelschema för Lördagen den 29/6

08.00 Pool A: Runda 1 Modified best shot
11.00 Pool B: Runda 1 Modified best shot. Ny tid.
14.00 Pool A: Runda 2 Best score.
17.40 Pool B: Runda 2 Best score.Ny tid

Startgrupper för Söndagen den 30/6

Alla startar från hål 1, med första gruppens tid kl 07.00
Startgrupperna för lördagen den 29/6 första runda
Pool A start 08:00
Pool B start 11:00ny tid

Startgrupperna för Söndagen den 30/6 väntas bli klara på lördag 29/6 kl 21.30

Banunderhåll utfört på 17 på St Hans

Mangnus Ellström och Sten Sturefelt har gjort underhåll på hål 17 på St Hans idag, genom att klippa så vi slipper tappa bort discar där. Vi i styrelsen tackar dessa hjältar. nyklippt hål 17

Vi är snart 100 medlemmar i SpinndiscFK

Se upp alla ni som inte är medlemmar än! Klubben är väldigt nära hundra medlemmar nu och styrelsen har beslutat att den som registrerar sig och betalar in medlemsavgiften och blir den hundrade medlemmen, kommer att få ett hemligt pris värt minst lika mycket som medlemskapet. Utöver detta pris kommer vi även att lotta ut ett pris till de som registrerar sig som medlem från 1 Juni till 1 Juli så även om du inte blir den hundrade medlemmen har du chans att vinna något. Det finns inget bra argument att inte vara med i klubben, vi hittar ständigt på massa roliga saker och du får många rabatter i olika discgolfaffärer och sportaffärer i Malmö och Lund! Medlem blir du enkelt på vår hemsida Spinndiscfk.se.

//Styrelsen