Juniorträning

Spinndisc FK har den stora glädjen att kunna erbjuda klubbens alla juniorer gratis träning i discgolf under september. Även icke-medlemmar är välkomna att prova på träningen.

Läs mer

Vipan delvis avstängd

Hål 1, 2, 3 och 4 på Vipan discgolfbana är avstängda pga. grävarbeten och beräknas åter vara spelbara efter sommaren.

Discmania partner till Romele Disc Golf Arena!

Spinndisc FK och Romele Disc golf arena kan stolt presentera Discmania som partner! Sponsoravtalet gäller till och med 2024 och utgör en viktig del av finansieringen av det som bl.a. kommer innebära Skandinaviens första discgolfarena anpassad för barn och ungdomar med fysisk- respektive intellektuell funktionsvariation .

Christopher Overton, Partneransvarig Spinndisc: "Vi är otroligt glada att Discmania och Spin 18 väljer att gå in som partner i Romele-projektet! I Discmania får vi en stark och professionell partner, där vi gemensamt kan utväxla idéer och erfarenheter kring framför allt Romele Funkisarena, för att skapa en stark benchmark för hur framtidens parasportanpassade discgolfbanor ska formas."

Läs mer

Välkommen till årsmötet!

Spinndisc FK’s årsmöte kommer i år hållas den 7 mars kl 18.30.

Alla medlemmar i föreningen som har betalt årets medlemsavgift är välkomna att delta. Vi håller på att undersöka om det går att arrangera mötet i en fysisk lokal och återkommer i så fall med platsangivelse. Om det inte går kommer årsmötet hållas online via Discord.

Läs mer

Spinndisc FK drar igång discgolfträning

  • Teknik- och spelträning (olika tema varje vecka) onsdagar kl. 18-19
  • Därefter spel på valfritt antal hål för att testa nya kunskaper
  • Platsen varieras mellan Bulltofta DGB och S:t Hans DGB

Föranmälan i tjing stänger dagen innan träningen och är obligatorisk så att ledarna kan planera.

Läs mer