NT Lund 2021 Info

Framflyttad!

Vi har i dagsläget inte möjlighet att arrangera första deltävlingen på den nationella touren. Corona-läget kombinerat med motstånd från polisen gör att vi får skjuta tävlingen på framtiden. Vi för diskussioner med förbundet för att hitta en helg senare i sommar/tidig höst.

I början av Maj spelar vi den Nationella Tourens första deltävling på en varierande och utmanande bana, St Hans, i Lund. Vi har en nyare championship-layout som kommer utmana er spelare på flera plan och där scores under par belönas med höga ratingpoäng. Tävlingen kommer spelas över två dagar. Spelformen är poolspel för att vi ens ska ha någon möjlighet att genomföra arrangemanget. (vi måste kunna påvisa separering av grupperna och max 4 spelare i varje grupp)

Banlayouten erbjuder lite av varje. Vi utmanar hela din arsenal av kast. Rollers, hyzers, anhyzer och raka kast. Uppför, nerför och pinlaceringar som bjuder in till elaka rollaways. (bland annat hål 8, världskänd genom Showmez) Drönarfilmer kommer komplettera din caddybok som i år är digital och kommer publiceras under "caddybok" i menyn ovan.

Featurecard första rundan och leadcard runda två och tre kommer filmas av DGTVPlay.

I dagsläget vet vi inte om vi kommer de tillstånd vi behöver från polisen, vi inväntar nya rekommendationer från myndigheterna innan vi ens kan påbörja en polistillståndsansökan.

Information om pool-gruppering samt anmälan görs i Tjing.