Spinndiscen

Spinndiscen måndagstävling spelas på måndagar, i år har vi ett nytt schema där alla banor spelas i följande schema vit St Hans DGB, vit Bulltofta DGB, Gymnasieskolan Vipeholms DGB, vit Bulltofta DGB, vit St Hans DGB, Sibbarps DGB osv. Inga Spinndiscar kommer att ha pdga-rating. Klubbmedlemskap krävs för att få spela Spinndiscen på måndagar, man är dock välkommen att testa på ett par gånger innan man blir medlem. Ett mål med Spinndiscen är att försöka hantera den på samma sätt som normala pdga-sanktionerade tävlingar, d.v.s. vi kommer att spela efter pdga:s regler. Självklart spelar vi för att ha roligt, men Spinndiscarna på måndagar ska ses som träning i att tävla. Deltagare på måndagar ska känna att de kan komma till rundan och fokusera på att prestera utifrån deras egna förutsättningar. Veckotävlingen följer samma grundupplägg som förra året, dvs att anmälan och resultathantering kommer att hanteras digitalt via tjänsten discgolfmetrix. https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=602077

Anmälan måste göras digitalt och MÅSTE vara gjord en kvart innan tee-off. Alternativt kan man komma i god tid så hjälper vi er med anmälningsprocessen. Om man får förhinder MÅSTE man avanmäla sig innan anmälan stänger (man avanmäler sig direkt i dgmetrix).Om man blir försenad men vill vara med ändå så går det bra, man kommer att kunna se sitt starthål på discgolfmetrix, så då kan man gå direkt ut till sin grupp. Ett resultat på fyra kast över par registreras på de hål man eventuellt missar i början. Det kan vara lämpligt att skriva i forumet för tävlingen på discgolfmetrix att man är på väg så att gruppen vet om det. Är du medlem i annan klubb är du självklart även välkommen att vara med.

Torsdagstävlingen
På torsdagar går vi röd tee. Det kommer att vara gratis att vara med och inget klubbmedlemskap krävs. Torsdagstävlingen rullar löpande under säsongen enligt följande schema; St Hans DGB (röd slinga), Bulltofta DGB (röd slinga), Gymnasieskolan Vipeholms DGB (9-hålsbana) och Sibbarps DGB (9-hålsbana). Premiären för Spinndiscen är på Söndagen 31:e Mars.