Spinndiscen

Spinndiscen måndagstävling spelas på måndagar. Sedan 2019 har vi ett schema där alla banor spelas enligt följande schema som går runt:

1. St Hans DGB
  2. Bulltofta DGB
  3. Vipeholms DGB
  4. Bulltofta DGB
  5. St Hans DGB
  6. Sibbarps DGB
Inga Spinndiscar kommer att ha pdga-rating. Klubbmedlemskap krävs för att få spela Spinndiscen på måndagar, man är dock välkommen att testa på ett par gånger innan man blir medlem. Ett mål med Spinndiscen är att försöka hantera den på samma sätt som normala pdga-sanktionerade tävlingar, d.v.s. vi kommer att spela efter pdga:s regler. Självklart spelar vi för att ha roligt, men Spinndiscarna på måndagar ska ses som träning i att tävla. Deltagare på måndagar ska känna att de kan komma till rundan och fokusera på att prestera utifrån deras egna förutsättningar. Anmälan och resultathantering hanteras digitalt via tjänsten Tjing.

Anmälan måste göras digitalt och MÅSTE vara gjord en kvart innan tee-off. Om man får förhinder MÅSTE man avanmäla sig innan anmälan stänger (man avanmäler sig direkt i Tjing). Ett resultat på fyra kast över par registreras på de hål man eventuellt missar i början om man är sen. Blir man försenad kan det vara lämpligt att skriva i kanalen #tävlingar på klubbens Discordserver att man är på väg så att gruppen vet om det. Är du medlem i annan klubb är du självklart även välkommen att vara med.