Spinndiscen

Anmälan

Anmälan öppnar söndagar kl.16:00 och stänger måndagar kl.17:00 så att vi hinner stämma av anmälningarna mot vår medlemslista. Både anmälan och avanmälan görs digitalt i Tjing. Följ länken och skapa ett konto redan idag så du är förberedd! Klicka på länkarna i spelschemat längre ned för att komma till respektive veckotävling.

Senast 17:30 blir du tilldelad en grupp med starthål där du sedan kan värma upp inför rundan. Se till att dubbelkolla ditt starthål innan rundan börjar om vi behöver göra ändringar pga. sena avhopp. Observera att spelstart kan tidigareläggas senare på säsongen för att vi ska hinna spela innan mörkret. Följ informationen på Facebook, Discord och i Tjing som kommer inför varje Spinndisc.

Vet du att du har fått förhinder ska du avanmäla dig för att göra plats för andra som vill spela. Ett resultat på fyra kast över par registreras på de hål man eventuellt missar i början om man är sen. Blir man försenad kan det vara lämpligt att skriva antingen direkt till någon i din grupp eller i kanalen #tävlingar på klubbens Discordserver att man är på väg så att gruppen vet om det.

Spelet

Vi spelar efter pdga:s regler så se till att hjälpas åt inom gruppen om ni är osäkra på någon regel. Självklart spelar vi först och främst för att ha roligt, men Spinndiscen ses av många som träning i att tävla. Deltagare ska känna att de kan komma till rundan och fokusera på att prestera utifrån deras egna förutsättningar.
Spinndiscen spelas vid 21 tillfällen i år, där dina 10 bästa placeringar räknas in i totalpoängen.

Gruppen utser en person som för resultat i Tjing och en person som verifierar resultatet efter varje hål. För att verifiera resultaten klickar du på menyn i scorekortet på Tjing och väljer "Switch to verifier". Ni kan när som helst under rundans gång byta person som för scores och verifierar.

Viktig information om Covid-19!

• Frivillig samling före och efter rundan. I Tjing kan du senast 17:30 se vilket ditt starthål är, så du kan ta dig direkt dit om du inte vill.
  • Håll avstånd
  • Rör inte vid varandras discar
  • Inga high-fives och liknande. Verbal uppmuntran gäller!
  • Res till banan på ett smittsäkert vis
  • Ha gärna handsprit med dig för god handhygien
  • Känner du dig sjuk stannar du givetvis hemma!

Spinndiscen spelas på måndagar och vi spelar enligt följande schema:

Pro Open Amatör
3 maj Bulltofta blå St Hans vit