Spinndiscen

Spinndiscen måndagstävling spelas på måndagar, i år har vi ett nytt schema där alla banor spelas i följande schema vit St Hans DGB, vit Bulltofta DGB, Gymnasieskolan Vipeholms DGB, vit Bulltofta DGB, vit St Hans DGB, Sibbarps DGB osv. Inga Spinndiscar kommer att ha pdga-rating. Klubbmedlemskap krävs för att få spela Spinndiscen på måndagar, man är dock välkommen att testa på ett par gånger innan man blir medlem. Ett mål med Spinndiscen är att försöka hantera den på samma sätt som normala pdga-sanktionerade tävlingar, d.v.s. vi kommer att spela efter pdga:s regler. Självklart spelar vi för att ha roligt, men Spinndiscarna på måndagar ska ses som träning i att tävla. Deltagare på måndagar ska känna att de kan komma till rundan och fokusera på att prestera utifrån deras egna förutsättningar. Veckotävlingen följer samma grundupplägg som förra året, men med ändrad tjänst för resultat. Det vill säga att anmälan och resultathantering kommer att hanteras digitalt via tjänsten spinndiscgolf.

Anmälan måste göras digitalt och MÅSTE vara gjord en kvart innan tee-off. Om man får förhinder MÅSTE man avanmäla sig innan anmälan stänger (man avanmäler sig direkt i spinn). Ett resultat på fyra kast över par registreras på de hål man eventuellt missar i början om man är sen. Det kan vara lämpligt att skriva i klubbens grupp på facebook före tävlingen på spinn att man är på väg så att gruppen vet om det. Är du medlem i annan klubb är du självklart även välkommen att vara med.

för medlemmar i klubben sponsrar anhyzer.se ett pris för varje deltävling. Inför tävligen berättar TD vilken tävlingen är.