× Välkommen till Spinndisc FK:s Forum!

Alla klubbmedlemmmar är välkomna att delta i diskussioner! Här gäller dock vissa regler som man måste följa. Är du ny i forumet bör du läsa "Ny i forumet" tråden.

Ny i forumet!

  • Robert Pålsson
  • Robert Pålsson Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Administratör
  • Administratör
Mer
24 mar 2017 12:40 - 18 maj 2017 08:21 #1 av Robert Pålsson
Robert Pålsson skapade ämne: Ny i forumet!
Välkommen till Spinndisc FK:s forum!

Som forummedlem på Spinndisc Forum är du välkommen att delta i diskussioner! Här gäller dock vissa regler som du måste följa.

Om ett forumsinlägg inte följer våra enkla regler eller om man uppger sig att vara någon annan kan vi radera inlägget utan vidare kommentar. Upprepade överträdelser renderar i att personen utestängs från forumet.

* Håll en öppen attityd gentemot andra besökare
* Visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra visade dig.
* Ingen politik och pornografi.
* Respektera forumsreglerna och moderatorernas tillsägelser.

Forumvärdar / moderatorer
För att hålla koll att reglerna efterföljs är vi några som delar på det ansvaret. Dels är det flera trogna användare som hjälper till men vi är ett par i redaktionen som agerar moderatorer. Har du frågor är du välkommen att posta ett meddelande till oss. Vi som modererar är

Christian Björneland
Rikard Askbåge
Magnus Ellström
Sten Sturefelt
Urban Månsby
Fredrik Agert
Kristina Frisell
Rafal Blaszczyk

Skriv en tydlig rubrik
Ha som ambition att skriva en tydlig rubrik så att det går att förstå vad tråden handlar om genom att bara läsa rubriken. Undvik generella rubriker som tex "Hjälp!", "Jag måste fråga" utan försök skriva som detta exempel: "Var spelas spinndicen vecka 28" eller t.ex "Tips för dig som är nybörjare".

Profil
För att det ska underlätta för samtliga medlemmar och moderatorer på forumet ska du ladda upp en bild på dig själv samt alltid försöka registrera dig med ditt riktiga namn/efternamn.

Vårda språket
Använd ett vårdat, städat språk och ha en hövlig attityd. Kommentera inte andras sätt att skriva, såsom felstavningar, särskrivningar etc.

Håll er till ämnet
Avvik inte från trådens ursprungliga ämne, starta hellre en ny tråd själv om du vill föra in inlägget på ett nytt spår.

Ingen reklam
Inga kommersiella annonser såsom reklamtexter, annonser eller reklamlänkar tillåts. Det är däremot helt ok att tipsa och länka till hemsidor där man kan hitta fakta och mer information relaterat till trådens innehåll.

Exempel på vad som inte är tillåtet: Det är inte tillåtet att skriva inlägg med syfte att marknadsföra en produkt eller där det är uppenbart att länkningen är i eget vinstsyfte. Länkar till hemsidor där man ska gå med för att vara med i pyramidspel, hemsidor som är fulla med reklam utan innehåll som är relevant till inlägget, eller tex inlägg som "besök min min hemsida nu för den är bäst" osv tillåts ej.

Inga personangrepp
Alla slags angrepp på personer är naturligtvis ej tillåtet och inlägget raderas utan vidare kommentar och personen riskerar avstängning. Diskutera inte personer eller personers uttalanden utan att de får en chans att vara med i diskussionen från början. Lägg heller aldrig ut privat korrespondens i ett inlägg utan tillåtelse från motparten.

Respektera andras åsikter
Ibland har andra medlemmar helt andra åsikter. Det måste man respektera; diskutera sakfrågan utan att gå till personangrepp.

Driv diskussionerna framåt
Lite andra viktiga rekommendationer, för att hålla kvaliteten på trådar uppe. Om du inte har något konstruktivt att säga så säg inget. Att skapa inlägg för skapandets skull leder ingenstans. Skriv kreativa inlägg som flyttar frågan framåt, istället för att bara säga emot. Motivera dina åsikter och tänk till innan.

Redaktionen kan radera inlägg utan att meddela detta
Om ett inlägg inte följer dessa enkla regler eller om man uppger sig att vara någon annan kan vi radera inlägget och profilen utan vidare kommentar från redaktionen. Beslut som är tagna från redaktionen är inte förhandlingsbara via att öppna nya protesttrådar.

Upprepad missbruk renderar att personen utestängs
Följ forumsriktlinjerna och de tillsägelser ni får från redaktionen. Vid upprepande missbruk/händelser renderar personer att utestängas från forumet.

Din IP adress loggas
Din IP adress är din dators identitetshandlning på Internet. Din IP adress loggas i förebyggande säkerhetsskäl och i syfte att möjliggöra en eventuell spårning av felaktigt nyttjande, olagliga foruminlägg eller bilduppladdning som strider mot Spinndisc FK:s policy.

Ett sista ord
Tänk på att hålla en öppen attityd och tolerant hållning gentemot andra besökare, kort sagt visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra besökare visade dig. Kom ihåg vi är alla gäster på forumet, så uppför er som en trevlig och hjälpsam gäst.

Mvh
Styrelsen i Spinndisc Frisbeeklubb
Senast redigerad: 18 maj 2017 08:21 av Robert Pålsson.

Be Logga in ansluta till konversationen.

Moderatorer: Christian BjörnelandFredrik AgertKristina FrisellSten SturefeltMagnus EllströmUrban Månsby
Sidan laddades på: 0.049 sekunder