• Välkommen till Spinndisc FK!

  Välkommen till Spinndisc FK!

  Discgolf i Malmö & Lund

  Bli medlem nu

 • Skånes största discgolfklubb!

  Skånes största discgolfklubb!

  Discgolf i Malmö & Lund

  Bli medlem nu

Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

(frivilligt)

Med hjälp av Gå Svårt-Hälsoapp så får du ett verktyg fyllt med över 100+ träningsprogram för en aktiv livsstil där du hittar specialdesignade program för dig som vill bli bättre på discgolf. Använd ditt friskvårdsbidrag till att beställa Gå Svårt-Hälsoapp.

Vid varje beställning av Gå Svårt-Hälsoapp så får vi i Spinndisc FK en förtjänst på 245 kr att använda till vår juniorverksamhet och för att utveckla våra discgolfbanor i Malmö och Lund.

Till Gå Svårt

Som klubbmedlem har du rabatt hos DISCSPORT.SE. Rabatten är 15kr/disk. Klubbmedlemar har även 15% rabatt på hela sortimentet hos anhyzer.se samt bra priser på discar hos ett flertal lokala sportaffärer.

Medlemsförmåner

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Till Gräsroten

Senaste nytt från Spinndisc FK

Säsongspremiär 2020-03-22

Mitt i dessa Corona-tider kan vi glädjas åt att spinndiscen börjar nu på söndag den 22/3 på Bulltofta! Vi kör en timme teknikträning med slowmotion filmning (detta börjar 12.00 om man vill vara med helt frivilligt). Klockan 13.00 börjar rundan. I år kommer det finnas två divisioner amatör (900 och under) och Open (öppen för alla). Vi kommer även fortsätta med förra årets anhyzer tävling varje spinndisc. Anhyzer tävlingen är gratis för alla klubbens medlemmar och kan vara allt från att gissa sin score, längst putt, flest par osv. Vill ni vara med och påverka priserna är det bara att länka discarna/artiklarna ni vill vinna i kommentarerna kolla på www.anhyzer.se. För övrigt har alla medlemmar i klubben 15% på anhyzer, kontakta någon i styrelsen för kod.

Anmälan spinndiscen: https://spinndiscgolf.com/…/b523a90e-f272-40db-b…/playerlist

Vi ses på söndag!

Läs mer

Bra start på Gå Svårt

Klubbens samarbete kring träningsappen "Gå Svårt" har den senaste 3-månadersperioden genererat 980 kr i förtjänst till klubben.

Läs mer

Årsmöte 12/3

Torsdagen den 12:e mars kl 18.30 kommer klubbens årsmöte äga rum hemma hos Johan Gehrisch på Södra vägen 15 i Lund. Motioner ska vara inskickade till någon i styrelsen senast två veckor innan mötet. Detta är ett bra tillfälle att vara med och bestämma vad föreningen ska jobba med det kommande året. För den som vill vara mer delaktig finns det möjlighet att gå med i styrelsen. Kontakta i så fall Robin Berggren som sitter i valberedningen. Om du tänker gå på mötet, meddela gärna Johan Gehrisch detta så att han har koll på ungefär hur många som kommer.

Läs mer

Världsnyheter Discgolf