• Välkommen till Spinndisc FK!

  Välkommen till Spinndisc FK!

  Discgolf i Malmö & Lund

  Bli medlem nu

 • Skånes största discgolfklubb!

  Skånes största discgolfklubb!

  Discgolf i Malmö & Lund

  Bli medlem nu

Ange e-postadressen som är knuten till din inloggning. Ditt användarnamn kommer att skickas till den e-postadress du tidigare angivit för dina inloggningsuppgifter.

(frivilligt)

Med hjälp av Proaktify så får du ett verktyg fyllt med över 100+ träningsprogram för en aktiv livsstil där du hittar specialdesignade program för dig som vill bli bättre på discgolf. Använd ditt friskvårdsbidrag till att beställa Proaktify.

Genom att beställa vår egen version av Proaktify så får vi i Spinndisc FK varje
månad en förtjänst som går till att underhålla och utveckla våra discgolfbanor
och verksamhet.

Till Proaktify

Som klubbmedlem har du rabatt hos DISCSPORT.SE. Rabatten är 15kr/disk. Klubbmedlemar har även 15% rabatt på hela sortimentet hos anhyzer.se samt bra priser på discar hos ett flertal lokala sportaffärer.

Medlemsförmåner

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Till Gräsroten

Senaste nytt från Spinndisc FK

Lag-SM för damer

Klubben har fått en plats på det första lag-SM för damer som ska hållas i Brevens bruk! Styrelsen har beslutat att sponsra med anmälningsavgiften samt ge ett rese/boendebidrag på 1000kr/spelare i laget. Vi vill vara säkra på att alla tjejer i klubben har fått möjlighet att anmäla intresse att vara med i laget och därför vill vi ha in din anmälan senast nästa söndag, den 24 januari. Anmälan sker i kommentarsfältet på fabebookinlägget som publicerades idag (17 januari). Är det fler än 6 tjejer så kommer laget tas ut genom en tävling i slutet på februari.

Läs mer

Klubben pausar alla aktiviteter tills vidare!

Med anledning av de nya pandemirestriktionerna, där folksamlingar på högst 8 personer tillåts, kommer klubben att pausa alla tävlings- och träningsverksamheter tills vidare. Håll koll på klubbens FB-sida för löpande information om när vi hoppas komma igång igen.

Läs mer

Spinndisc Winter Challenge

Till helgen drar Spinndisc Winter Challenge igång! 

Titta i vårt Kalendarium eller bilden nedan för schemat.

Läs mer

Världsnyheter Discgolf