Medlemskap 2017

Spinndisc Frisbeeklubb bildades 2005 i samband med byggandet av Bulltofta discgolfbana i Malmö. Klubben hade då fem medlemmar.  Sedan starten har klubben vuxit till ca. 80 medlemmar och klubben har nu 4 st banor, 2 i Malmö och 2 i Lund. Regelbundna mindre tävlingar (kallade Spinndiscen) anordnas på våra banor varje vecka under sommarhalvåret. Klubben brukar också anordna en större (inter)nationell tävling varje år.

Genom att gå med i klubben blir sporten ännu roligare och du lär dig snabbare då du kommer att få massa tips och inspiration från klubbens mer erfarna spelare. Att bli medlem i SpinndiscFK kostar 250:- per år och berättigar dig bland annat att vara med på:

• Spinndiscen (måndagkvällar)
  • Röd spinndisc (torsdagkvällar)
  • Klubbresan
  • Klubbfesten
  • Klubbmästerskapet
  • och mycket mer...

Kr/år250

Medlemskap 2017

Lär dig kasta på riktigt. Åk på klubbresa med klubben. Rabatter på discar och var med och tävla på vår veckotävling.
Utvecklas som spelare

Kr/år100

Stödmedlem 2017

Gillar du våra banor? Allt banunderhåll sker ideellt. Genom att vara stödmedlem hjälper du till att hålla våra banor fina.

Kr/år500

Familj 2017

Låt hela familjen bli medlemmar och stötta klubben.
Gäller barn upp till 16 år. Prisvärt medlemskap!